Vissza

1143 nap után

2018. 11. 04.
Sokan azt gondolják, hogy egy rekordhalat mennyi sokszor kifognak a tórendszerből, különösen a szinte állandóan horgászott Rekord-tóból. Vannak persze falánk, vagy inkább óvatlan egyedek is, de legyen itt egy új ellenpélda az egyik legszebb koi pontyunk november elsejei fogása okán.

A gyönyörû narancsszínû, az uszonyokon fehér szegéllyel rendelkező egyedi halat a jelen fogást megelőzően legutóbb Ladislav Klement fogta ki 2015.09.15-én, mely példány akkor 6,45 kg (66/56 cm) paraméterekkel rendelkezett.

Most, az említett 2018.11.01-i fogással Rátóti Róbert a halat 9,05 kg-os súllyal, 70/60 cm-es rögzített méretekkel fogta ki, 1143 nap után!

Még egy érdekesség. A tó októberi szelekciós halászatakor több olyan halat is "viszontláttunk", melyek még nem is voltak horgászfogásként regisztrálva. A termetes buffalo-k, vagy éppen a szép kecsegék, de egy-két jellegzetes ponty is sikeresen el tudta kerülni (egyenlőre) a horgokat. Ez a kiszámíthatatlanság is a horgászat egyik szépsége, mivel tényleg soha nem tudjuk, mi is akad a horogra...

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés