Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2024.04.29-i állapotú (v 3.51) 2024. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát, amely a MOHOSZ aktuális országos versenynaptárával is szinkronizált változat. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a helyfoglalások lehetőségének biztosítására is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt 2024. évi BSHE versenyszervezői tájékoztató szabályai alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2024.04.26-i állapotú 2024. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy esetleges vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 30 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2024.03.07-i állapotú (v 3.4) 2024. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát, amely a MOHOSZ aktuális országos versenynaptárával is szinkronizált változat. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a helyfoglalások lehetőségének biztosítására is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt 2024. évi BSHE versenyszervezői tájékoztató szabályai alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2024.02.23-i állapotú (v 3.3) 2024. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát, amely a MOHOSZ aktuális országos versenynaptárával is szinkronizált változat. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a helyfoglalások lehetőségének biztosítására is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt 2024. évi BSHE versenyszervezői tájékoztató szabályai alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Maconkai Horgászrend

2024. 01. 06.

Lentebb letölthető és olvasható a BSHE Maconkai Horgászrendje, mint a jogszabály (Hhvtv. 44. § (4) bek.) szerinti helyi horgászrend (HHR), amely 2024.01.01-től hatályos. A 2023. évi utolsó kiadástól eltérő, módosított szövegrészek pirossal jelöltek.

Dokumentum

Az itt feltöltött egyesületi nyomtatványok szolgálnak a tagfelvétel, valamint a méltányosság és a csónakhasználat adminisztrációs alapjául. A tagfelvételi kérelem kitöltése a maconkai rendes tagság létesítésének első lépcsője. Az alaptagok egyszerûsített felvételére , valamint a BSHE tagok adatainak felvitelére, nyilvántartására, a változások követésére 2022-től már kizárólag a MOHOSZ HORINFO szakrendszere szolgál. Az egységes méltányossági kérelmet a kedvezményezett (1 botos) engedély kiváltási szándéka esetén, valamint a fizetési halasztást, részletfizetést, illetve jogfenntartást kérő tagoknak kell kitölteni. A csónakhasználati megállapodás elfogadása és aláírása, majd aktualizálása a csónak tulajdonosának (egyben a maconkai csónakhely használati jogosultjának) kötelessége. A BSHE Vezetőségének döntése alapján 2019-től új csónakhely már nem adható ki, illetve a megállapodási feltételek 2021-től átalakításra kerültek.
Egyszerûsítés és elektronizáció: Több sikeres lépés után 2021-től tovább folytatódott az adminisztráció átalakítása, így a BSHE tájékoztatók és horgászrendi kivonatok helyébe belépett Maconkai Horgászrend, továbbá valamennyi területi jegy és kiegészítő szelvény értékesítése a MOHOSZ HORINFO szakrendszerén keresztül valósul meg. 2022-től a szakrendszer már tartalmazza a tagi formák és a hozzájuk tartozó tagdíjak nyilvántartását is. 2023-tól akciós területi jegyek és többlet-halelvitelre jogosító kiegészítő szelvények árusításával is bővítettük választékunkat 2024-ben az általános megújítás és adatellenőrzés mellett indul az új (a plasztikalap mellett egyben digitális) Magyar Horgászkártya és tavaszról ellenőrzés esetén valamennyi horgászokmány érvényessége a MOHOSZ Horgász applikációjából is közvetlenül igazolhatóvá válik.
Kérjük, hogy akinek van lehetősége rá, az ügyintézés megkönnyítése és gyorsítása érdekében számítógépen töltse ki, mentse le és e-mail csatolmány formájában küldje el a maconka@maconka.hu címre (vagy adja le a maconkai halőrházban) a rá vonatkozó nyomtatványokat! Munkatársaink a gépi kitöltéssel kapcsolatban is szívesen állnak a rendelkezésükre.

Dokumentum

Az itt feltöltött táblázatok részleteiben tartalmazzák a tagi-, a vendég- és a kiegészítő díjtáblázatokat, valamint a tagi díjelemeket, a hozzájuk kapcsolódó főbb információkat.. További információk igénye esetén munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésükre!

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.12.15-i állapotú (v 2.0) 2024. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát, amely már a MOHOSZ kiadott országos versenynaptárával (v 1.0) szinkronizált változat. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a helyfoglalások lehetőségének biztosítására is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt 2024. évi BSHE versenyszervezői tájékoztató szabályai alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2023.12.15-i állapotú 2024. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy esetleges vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

A csatolt két dokumentum segít annak a kérdésnek a megválaszolásában, hogy milyen tagi-, állami- és horgászszövetségi díjelemek kerülnek, kerülhetnek elszámolásra az adott tagi díjtétel, napijegyes értékcikk, illetve egyesületi, vagy horgászszövetségi szolgáltatás árában, továbbá segítő információ lehet a vásárlás után megkapott pénztárgépi nyugta tartalmi megértésében, ellenőrzésében is.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.10.01-i állapotú (v 2.4) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát és a horgászbarátaink jövő évvel, helyfoglalással kapcsolatos tervezését segítve a szintén 2023.10.01-i állapotú (v 1.3) 2024. évi maconkai rendezvény- és versenynaptár tervezetet. A naptárak az adott verseny által érintett területeket is tartalmazzák. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2023.08.24-i állapotú 2023. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy esetleges vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2023.07.19-i állapotú 2023. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy esetleges vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

Maconkai horgásznaptár

2023. 07. 19.

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.07.19-i állapotú (v 2.3) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a már visszaigazolt helyfoglalásokra is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Maconkai horgásznaptár

2023. 05. 21.

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.05.21-i állapotú (v 2.2) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a már visszaigazolt helyfoglalásokra is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Maconkai horgásznaptár

2023. 04. 28.

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.04.26-i állapotú (v 2.0) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a már visszaigazolt helyfoglalásokra is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2023.04.26-i állapotú 2023. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy esetleges járványügyi korlátozás, egyéb vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

Maconkai horgásznaptár

2023. 04. 07.

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE aktuális, 2023.04.03-i állapotú (v 1.8) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát. A naptár az adott verseny által érintett területeket is tartalmazza, s megtervezésénél fokozott figyelmet fordítunk a már visszaigazolt helyfoglalásokra is. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott, itt is csatolt BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött újabb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.

Dokumentum

Az alábbiakban csatoljuk a MOHOSZ 2023.03.24-i állapotú 2023. évi országos rendezvény- és versenynaptárát. Módosítás esetén a változásokat folyamatosan közzétesszük majd. Felhívjuk a figyelmet, hogy esetleges járványügyi korlátozás, egyéb vis maior esemény okán is egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal végleges döntésre kerül sor a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről!

Dokumentum

Maconkai horgásznaptár

2023. 02. 28.

Az alábbiakban csatoljuk a BSHE 2023.02.28-i állapotú (v 1.5) 2023. évi maconkai rendezvény- és versenynaptárát. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 15 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről! A külön kiadott BSHE versenyszervezési felhívás alapján lekötött egyéb versenyeket tartalmazó frissítések a versenyszervezőkkel történő megállapodások függvényében, folyamatosan történhetnek meg, s azokat vagy az egyéb okból történő változásokat is haladéktalanul közzétesszük majd.