Vissza

2014. évi nyomtatványcsomag

2013. 12. 29.
Az itt folyamatosan feltöltésre kerülő egyesületi és állami nyomtatványok szolgálnak a tagfelvétel, valamint a 2014. évi engedélyek kiadásának, megújításának adminisztrációs alapjául.

A tagfelvételi kérelem kitöltése a maconkai rendes tagság létesítésének első lépcsője.
Az alaptagok egyszerûsített felvételére , valamint a tagok adatainak felvitelére, a változások követésére a BSHE tagnyilvántartó lap szolgál.
A szintén itt csatolt egységes méltányossági kérelmet a kedvezményezett (1 botos) engedély kiváltási szándéka esetén, valamint a fizetési halasztást, részletfizetést, illetve jogfenntartást kérő tagoknak kell kitölteni.
A csónakhasználati megállapodás elfogadása és aláírása, majd aktualizálása a csónak tulajdonosának (egyben a maconkai csónakhely használati jogosultjának) kötelessége.
Az állami horgászjegy kiadásához várhatóan az idén is külön (később feltöltendő) kérelmet kell kitölteni, három variáns szerint. Az első nyomtatvány a magyar felnőttekre és az ifjúságiakra egyaránt vonatkozik majd. A második a gyermekeknek, még a harmadik a külföldi horgászoknak kerül elkészítésre.

A továbbiakban a régi nyomtatványok nem használhatók. Ezúton is jelezzük, hogy a jogszabályi változások okán tagjaink esetében a 2014. év indításakor teljes körû adatfelvételre kerül sor.

Kérjük, hogy akinek van lehetősége rá, az ügyintézés megkönnyítése és gyorsítása érdekében számítógépen töltse ki, mentse le és mail csatolmány formájában küldje el a maconka@digikabel.hu címre (maconkai halőrház) a rá vonatkozó nyomtatványokat! Munkatársaink a gépi kitöltéssel kapcsolatban is szívesen állnak a rendelkezésükre.

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés