Vissza

2023. évi nyomtatványcsomag

2023. 01. 07.
Az itt feltöltött egyesületi nyomtatványok szolgálnak a tagfelvétel, valamint a méltányosság és a csónakhasználat adminisztrációs alapjául.

A tagfelvételi kérelem kitöltése a maconkai rendes tagság létesítésének első lépcsője.
Az alaptagok egyszerûsített felvételére , valamint a BSHE tagok adatainak felvitelére, nyilvántartására, a változások követésére 2022-től a MOHOSZ HORINFO szakrendszere szolgál.
Az egységes méltányossági kérelmet a kedvezményezett (1 botos) engedély kiváltási szándéka esetén, valamint a fizetési halasztást, részletfizetést, illetve jogfenntartást kérő tagoknak kell kitölteni.
A csónakhasználati megállapodás elfogadása és aláírása, majd aktualizálása a csónak tulajdonosának (egyben a maconkai csónakhely használati jogosultjának) kötelessége. A BSHE Vezetőségének döntése alapján 2019-től új csónakhely már nem adható ki, illetve a megállapodási feltételek átalakításra kerültek.

Egyszerûsítés és elektronizáció: Több sikeres lépés után 2021-től tovább folytatódott az adminisztráció átalakítása, így a BSHE tájékoztatók és horgászrendi kivonatok helyébe belépett a Maconkai Horgászrend, továbbá valamennyi területi jegy és kiegészítő szelvény értékesítése is a MOHOSZ HORINFO szakrendszerén keresztül valósul meg. 2022-től a központi rendszer már tartalmazza a tagi formák és a hozzájuk tartozó tagdíjak nyilvántartását is. 2023-tól akciós területi jegyek és többlet-halelvitelre jogosító kiegészítő szelvények árusításával is bővítettük választékunkat

Kérjük, hogy akinek van lehetősége rá, az ügyintézés megkönnyítése és gyorsítása érdekében számítógépen töltse ki, mentse le és mail csatolmány formájában küldje el a maconka@digikabel.hu címre (maconkai halőrház) a rá vonatkozó nyomtatványokat!

Munkatársaink a gépi kitöltéssel kapcsolatban is szívesen állnak a rendelkezésükre.

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés