Vissza

Indul a maconkai helyfoglalás!

2024. 01. 31.

A mai napon közzétesszük újabb hírlevelünket, melyben tájékoztatjuk Horgásztársainkat a maconkai helyfoglalási rendszer várva-várt indításáról.


A helyfoglalási rendszer 2024. február 4-én, vasárnap 18:00-kor nyílik meg. A foglalási díjak az infláció mértéke alatt, jellemzően 6-10% közötti mértékben emelkedtek.

Számos kiemelt rendezvénynek adunk otthon az idén, így különösen érdemes korán foglalni, mert a szabad helyek várhatóan igen gyorsan el fognak fogyni a frekventált időszakokra.A kedvezmények mértéke továbbra is a tagoknál, majd az alaptagoknál a legnagyobb, de ismét támogatjuk az időseket, a hölgyeket és az ifjúsági horgászokat is.

 

Előfoglalás: Idén már a klasszikus, listás-táblázatos előfoglalás nem üzemel, de a törzsgárda azon tagjainak, akik szombaton 14:00-ig a maconka@maconka címre írnak nekünk és legalább összesen 20 vendégnapot vagy minimum 2 helyet kívánnak foglalni, telefonon egyeztetve dedikált programhasználati (foglalási) időt biztosítunk. A kérelemben a tervezett adatokat és a telefonszámot kérjük megadni. Előzetesen is jelezzük, hogy a kisebb foglalásokra ezen időszakban nem fogunk reagálni, így azokat mindenkinek szombat estétől kell az éles rendszerben rögzíteni.

 

További információk kérése esetén munkatársaink a 30 229 5177 számon szívesen segítenek. Szerezzenek maguknak, családjuknak, társaságuknak feledhetetlen horgászélményeket! Szeretettel várjuk Önöket 2024-ben is! Részletek a csatolt hírlevélben!


A további, aktuális információkért kérem, figyeljék honlapunkat és Facebook felületünket!


Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés