Vissza

Maconkai tagfelvételi- és tagi jogviszony megújítási tájékoztatók 2023

2023. 01. 07.
A BSHE Alapszabályának megfelelően, limitált létszámkeret mellett a 2023. évben is sor kerül (a közgyûlés előtti időszakra vonatkozó) akciós-, illetve az év további szakaszában pedig a normál ügymenet szerinti új teljes jogú tagok felvételére.

Szintén meghirdetésre került a 2023. évi alapdíjas egyesületi tagság megszerzésére vonatkozó feltétel- és kedvezményrendszer is.

Mint ismeretes, fő szabályként minden év március 31.-én lejár az éves engedélyek árának általános befizetési határideje. A BSHE Elnöksége az új felvételes tagokhoz és az alaptagokhoz hasonlóan 2012-től már a meglévő teljes jogú tagok tagi jogviszonyának határidős megújítása esetében is nyereménysorsolási akcióval ösztönzi a határidős befizetést.
Ugyanakkor a határidőben fizetni nem tudók esetében az Elnökség továbbra sem kívánja ellehetetleníteni senki horgászati lehetőségét, ám képviselnie kell a határidőre befizető, így az Egyesület pénzügyi mûködőképességét biztosító tagok jogos érdekeit is. E helyzet feloldására tesszük ismét közzé a teljes jogú tagi akciós tájékoztatóval együtt, egységes szerkezetben a méltányossági és szankciós tájékoztatót.

Összegezve az év indításával kapcsolatos döntéseket, örömmel számolhatunk be róla, hogy a BSHE minden tagi kategóriában megtartott minden eddigi akciót és kedvezményt, sőt új elemeket vezetett be továbbá a jelen, inflációs környezetben is korrekt, más vizekkel bátran összevethető árakat határozott meg, továbbra is aktívan részt vállalva a tagi terhek arányos és méltányos megállapításában.

UI: A BSHE időközi új információk, horgászszövetségi döntések esetén fenntartja a jogot a kiadott tájékoztatók módosítására!

Reméljük, hogy Mindenkinek sikerül a számára legjobb, elérhető lehetőséget kiválasztani és így (újra) tagként látogatnia a maconkai vízpartokat!

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés