Vissza

Maconkai tagfelvételi- és tagi jogviszony megújítási tájékoztatók 2024

2023. 12. 25.

A BSHE Alapszabályának megfelelően, limitált létszámkeret mellett a 2024. évben is sor kerül akciós-, illetve az év további szakaszában pedig a normál ügymenet szerinti új teljes jogú tagok felvételére. Szintén meghirdetésre került a 2024. évi alapdíjas egyesületi tagság megszerzésére vonatkozó feltétel- és kedvezményrendszer is. Mint ismeretes, fő szabályként minden év március 31-én lejár az éves engedélyek árának általános befizetési határideje. A BSHE Elnöksége az új felvételes tagokhoz és az alaptagokhoz hasonlóan 2012-től már a meglévő teljes jogú tagok tagi jogviszonyának határidős megújítása esetében is nyereménysorsolási akcióval ösztönzi a határidős befizetést.

A határidőben önhibájukon kívül fizetni nem tudó horgásztársak esetében az Elnökség továbbra sem kívánja ellehetetleníteni a későbbi horgászat lehetőségét, ám képviselnie kell a határidőre befizető, így az egyesület pénzügyi mûködőképességét biztosító tagok jogos érdekeit is. Megoldásként így ismét közzétesszük a teljes jogú tagi akciós tájékoztatóval együtt, egységes szerkezetben a méltányossági és szankciós tájékoztatót.

Összegezve az év indításával kapcsolatos döntéseket, ismét örömmel számolhatunk be róla, hogy a BSHE minden tagi kategóriában megtartott minden eddigi akciót és kedvezményt, továbbá a jelen, még mindig inflációs környezetben is korrekt, más vizekkel bátran összevethető árakat határozott meg, továbbra is aktívan részt vállalva az egyesületi tagi terhek arányos és méltányos megállapításában.

Reméljük, hogy mindenkinek ismét sikerül a számára legjobb, elérhető lehetőséget kiválasztani és így (újra) tagként látogatnia a maconkai vízpartokat!

Találkozzunk Maconkán 2024-ben is!


Az ügyintézéshez szükséges BSHE nyomtatványok honlapunkon a Dokumentumtár - Dokumentum - 2024. évi nyomtatványcsomag útvonalon érhetők el vagy a halőrháznál lehet kérni azokat. Szintén a dokumentumok között már meg lehet tekinteni a 2024. évi pénztárgépi tételeket is.

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés