Vissza

Megújulás, már 2024 jegyében

2023. 12. 27.

Szolgáltatásaink bővítése, javítása érdekében számos elképzelésünk, tervünk van az újabb szezonra is a horgászat és a vendéglátás területén egyaránt és ennek jegyében a megvalósítás már ősszel elkezdődött. Most az utolsó negyedév jelentősebb történéseiről szeretnénk beszámolni.

Az őszi horgászszövetségi ÁPFE támogatással megvalósított telepítések és az egyesület által finanszírozott törpeharcsa-szelekciós halászatok megalapozták a halállomány további fejlesztését valamennyi vízterületünkön, így még több horgászélmény várható. Egy MOHOSZ HETTA pályázat sikere okán megérkezett egy-egy újabb Husqvarna fűkasza és motorfűrész, majd az év végére egy új, második AS YAK 4WD fűnyíró-gazvágó-múcsoló kistraktor is, így a zöldterület minőségi karbantartása 2024-ben nagy biztonsággal, tartósan megoldható.

A BSHE és a Halkatlan Büfé és Street Food egység közösen készült az ünnepi, majd a téli időszakra is, így feldíszítésre került a halőrház és a vízparti látványterasz, majd a teraszra kettő fűthető, megvilágítható „iglu” is elhelyezésre került, ahol 6-6 fő tud helyet foglalni. Év végére elkészült és berendezésre került egy újabb garázs-tároló, amely elem lehetővé tette a belső területeink már régóta tervezett „felszabadítását” is. Így a munkálatok a halőrházi panoráma-terem átalakításával folytatódtak, ahová a jövőben a bejárás már közvetlenül a büféből is biztosítottá vált és a felújított "kiséttermi" környezet akár 40 fő kulturált étkeztetését tudja biztosítani, a helyszínen, frissen elkészített finom hal- és egyéb ételekkel, az időjárási körülményektől függetlenül.

Szeretettel várjuk horgásztársainkat, vendégeinket Maconkán!

traktoratadas-23-f64749.jpg igluk-23-f64752.jpg garazsok-23-f64749.jpg terem-23-1-f64751.jpg terem-23-2-f64750.jpg

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés