Vissza

Tájékoztató a beléptető rendszer aktiválásáról és a Felező-spicc áremellátásáról

2024. 04. 21.

Mint ismert, tórendszerünk területén nagyszabású beruházási munkálatok folynak. Ezúttal a tervek mellett már néhány befejezett munkáról is be tudunk számolni.


A BSHE február 9-én tájékoztatta a Horgásztársakat arról, hogy a tórendszeren kiépített, jelenlegi beléptető rendszer sajnos elavult, így a cseréje szükségessé vált. Örömmel számolunk be arról, hogy az új szoftver telepítése megtörtént, így a beléptető rendszer a április 20-tól megszokott módon újra üzemel.


Kérjük a bérletekkel rendelkezőket, hogy a leadott, már központilag aktivált belépő kártyákat vegyék át, azok a továbbiakban már használhatók a kártyához megadott rendszámok esetében.


Az éves bérletek árai változatlanok. A teljes árú bérlet 9.000 Ft, a 70 éven felüliek, a fogyatékkal élők bérlete 5.500 Ft. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a forgalmi rendszámot mindenki tekintse át, azt változás esetén az adminisztrátorunkkal aktualizálja.


A beléptetési és vagyonvédelmi beruházási feladatok (1) keretében hamarosan sor kerül a sorompók, beléptető panelek felújítására és a csónakkikötői parkolóhoz vezető úton egy újabb sorompó telepítésére is., továbbá a teljes gáti szakasz is kap egy plusz kamerarendszert.


A horgászok, horgászturisták igényei alapján (2) elkészült és átadásra került a Felező-spicc közvilágítása és áramellátása is. A két kandeláber és a 3 állásos kapcsolószekrény jelentősen fokozza a helyek kényelmét, így már az összes déli parti foglalható hely rendelkezik ezzel a komfort-szolgáltatással.


A folytatásban a program szerint (3) a 400 m-es, kövezett és szélesített horgászpadkával ellátott 2. sz., déli versenypálya befejezése, (4) a rekord-horgászatra átadásra kerülő, emelt vízszintű Élmény-tó (VI. tórészlet) műtárgyépítéseinek (összekötő medence, VI/T2 zsilip) megvalósítása, (5) a II. tórészlet alsó horgászpadkájának rendezése, (6) az előtározói 3. sz. versenypálya útjának karbantartása, felületi kőszórása, majd a részünkre ígért önkormányzati támogatás függvényében (7) a déli parti út kátyúzása következik.


Bízunk abban, hogy a tervek szerint, a főidény kezdetére, június első napjaira minden munkálat befejeződik.


Továbbra is kérjük türelmüket és szíves együttműködésüket bízva abban, hogy a tórendszer további fejlesztéseinek eredményeit közösen, hosszú ideig és elégedetten tudjuk majd kihasználni.


A további, aktuális információkért kérem, figyeljék honlapunkat és Facebook felületünket!


img-1730-f66316.jpg img-1806-f66316.jpg img-1714-f66313.jpg img-1877-f66316.jpg img-1705-f66313.jpg img-1715-f66313.jpg img-1727-f66316.jpg img-1898-f66320.jpg beleptetokartyak-f66312.jpg

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés