Vissza

2024. évi nyomtatványcsomag

2023. 12. 25.

Az itt feltöltött egyesületi nyomtatványok szolgálnak a tagfelvétel, valamint a méltányosság és a csónakhasználat adminisztrációs alapjául. A tagfelvételi kérelem kitöltése a maconkai rendes tagság létesítésének első lépcsője. Az alaptagok egyszerûsített felvételére , valamint a BSHE tagok adatainak felvitelére, nyilvántartására, a változások követésére 2022-től már kizárólag a MOHOSZ HORINFO szakrendszere szolgál. Az egységes méltányossági kérelmet a kedvezményezett (1 botos) engedély kiváltási szándéka esetén, valamint a fizetési halasztást, részletfizetést, illetve jogfenntartást kérő tagoknak kell kitölteni. A csónakhasználati megállapodás elfogadása és aláírása, majd aktualizálása a csónak tulajdonosának (egyben a maconkai csónakhely használati jogosultjának) kötelessége. A BSHE Vezetőségének döntése alapján 2019-től új csónakhely már nem adható ki, illetve a megállapodási feltételek 2021-től átalakításra kerültek.

Egyszerûsítés és elektronizáció: Több sikeres lépés után 2021-től tovább folytatódott az adminisztráció átalakítása, így a BSHE tájékoztatók és horgászrendi kivonatok helyébe belépett Maconkai Horgászrend, továbbá valamennyi területi jegy és kiegészítő szelvény értékesítése a MOHOSZ HORINFO szakrendszerén keresztül valósul meg. 2022-től a szakrendszer már tartalmazza a tagi formák és a hozzájuk tartozó tagdíjak nyilvántartását is. 2023-tól akciós területi jegyek és többlet-halelvitelre jogosító kiegészítő szelvények árusításával is bővítettük választékunkat 2024-ben az általános megújítás és adatellenőrzés mellett indul az új (a plasztikalap mellett egyben digitális) Magyar Horgászkártya és tavaszról ellenőrzés esetén valamennyi horgászokmány érvényessége a MOHOSZ Horgász applikációjából is közvetlenül igazolhatóvá válik.

Kérjük, hogy akinek van lehetősége rá, az ügyintézés megkönnyítése és gyorsítása érdekében számítógépen töltse ki, mentse le és e-mail csatolmány formájában küldje el a maconka@maconka.hu címre (vagy adja le a maconkai halőrházban) a rá vonatkozó nyomtatványokat! Munkatársaink a gépi kitöltéssel kapcsolatban is szívesen állnak a rendelkezésükre.

Üzenetküldés

A funkció csak bejelentkezett felhasználók számára érhető el.

Ha el szeretné küldeni észrevételét a fenti tartalommal kapcsolatban, jelentkezzen be!

Üzenetküldés